voetenwerk1.jpg

Je voeten dragen je, je hele leven lang. Gewicht, lopen, sporten alles komt op je voeten neer. Als het goed is, voel je je voeten niet, dragen ze je vederlicht. Als je je voeten intensief gebruikt, kunnen ze vermoeid aanvoelen of branden. Geef hen een goede verzorging. Daar heb je veel plezier van.

Mariët: “Je voeten kunnen problemen geven als er iets niet in orde is. Een aantal problemen kan ik als pedicure prima aanpakken met een basisbehandeling. Bijvoorbeeld eeltvorming en likdoorns. Mijn ervaring is dat regelmatige pedicurebehandeling voorkomt dat voetproblemen zich verder uitbreiden. Daarnaast ben ik specialist in de behandeling van hardnekkige schimmelnagels. Dat is een probleem apart, dat een bijzondere aanpak vraagt. Lees meer daarover bij de behandelingen.”

Behandelingen en prijzen

Laserbehandeling schimmelnagels
Mariët: “Schimmelnagels worden veroorzaakt door de schimmelinfectie ‘onychomycose’. Deze schimmel die zich voedt met keratine, een proteïne in de nagel, is schuldig aan deze nare infectie. Schimmelkolonies floreren in een vochtige omgeving en dringen het nagelbed binnen via de buitenrand van de nagel. De schimmelnagelinfectie kan pijnlijk zijn en het lopen beïnvloeden. Ook kan het naar ruiken en het ziet er niet fris uit.
Gelukkig is er een goede behandeling mogelijk, zonder toediening van medicijnen (die bijwerkingen kunnen geven). Met gebruik van speciale laserapparatuur, waarvoor ik ben opgeleid en die ik hiervoor heb aangeschaft, bereik ik goede resultaten.”

Inhoud: Gedurende de behandeling wordt de laserstraal langzaam over het nagelbed bewogen. De laser genereert warmte
onder de nagel midden in de schimmelkolonie. Tijdens de procedure kunt u een lichte pijnsensatie voelen.
Effect: U zult het resultaat niet onmiddellijk kunnen zien. Na een periode van een aantal maanden resulteert de behandeling
in een gezonde uitgroei van de nagel. Nagels groeien langzaam, dus een belangrijke verbetering zal in de eerste maanden niet te zien zijn. Een geleidelijke groei naar een gezonde nagel duurt 9 tot 12 maanden. Bij elke een behandeling maak ik een foto, zodat we goed kunnen volgen wat het zichtbare effect is.
Duur: afhankelijk van wat nodig is. Er zijn minimaal 3 behandelingen nodig, eens per maand. Daarna nog eens per 3 maanden.
Kosten: € 150,- voor de eerste laserbehandeling. Eventueel daaropvolgende behandelingen € 100,- per keer. Inclusief 2 producten: lotion of zalf plus schoenpoeder.

Verzorgende voetbehandeling
Effect: zachte verzorgde voeten
Inhoud: nagels knippen en dunner maken, eelt en likdoorn verwijderen, verzorgende voetcrème aanbrengen
Duur: drie kwartier
Kosten: € 25,50

Likdoorn behandeling
Effect: pijnlijke plekken verdwijnen
Inhoud: likdoorns verwijderen
Duur: afhankelijk van de situatie
Kosten: € 16,00

Link naar website pedicure producten
www.samenwerkendepedicures.nl

Contact

Herenstraat 92 | 7776 AN Slagharen | telefoon 0523 858944 | info@marietperdaan.nl | open ma t/m vrij, ook ‘s avonds

© Copyright Mariët Perdaan 2016 | Designed by INConcept | Powered by Xonbu.com | Disclaimer