producten1.jpg

Zacht, effectief, betaalbaar en heel compleet. En voor elk huidtype een goede oplossing. Dat vind Mariët van het merk Medex en de bijbehorende make-up lijn, Charlotte Sophie. Niet voor niets gebruikt ze Medex al vanaf het begin in haar salon. Er is nooit aanleiding geweest over te schakelen op een ander merk. Medex verzorgt gedegen bijscholing voor de schoonheidsspecialisten die het merk voeren in hun salon. Zo is Mariët altijd op de hoogte van de meest actuele mogelijkheden. 

Mariët: “Wat wil je nog meer? Alles wat ik mijn klanten gun, biedt Medex! Er worden hoogwaardige ingrediënten en essentiële oliën gebruikt. De lotions en crèmes hebben een subtiele geur die ontspannend of juist opwekkend werkt. De basisproducten zijn werkzaam en compleet. Deze bieden wat nodig is voor een perfecte huidverzorging. Gebruik brengt de vochtigheidsgraad in balans en herstelt de stevigheid. Dat geeft je een frisse uitstraling en je merkt dat de huid zacht aanvoelt. Voor de probleemhuid met puistjes of acne, is er een eigen lijn met effectieve producten. Daar bereik ik zichtbaar goede resultaten mee. Voor de klant die iets extra’s wil, zijn er mooie, rijke producten die bijvoorbeeld lijntjes vervagen en een jongere uitstraling bewerkstelligen. Natuurlijk met een daarbij behorend prijskaartje. Zo kan ieder kiezen wat zij wil en wat past bij haar budget. Ik selecteer in de salon de best passende producten bij jouw huid en de gekozen behandeling. Ik vertel wat ik doe en welk product ik gebruik. Zo kun je ervaren wat een behandeling en een product voor je doen.”

Achtergrondinformatie
Mariët: “Bij Medex wordt gewerkt met de modernste methodes op wetenschappelijk gebied. Nieuwe producten worden ontwikkeld in het eigen laboratorium. Ook voor de bestaande producten vindt constante opvolging plaats. Aanpassingen en veranderingen zijn gebaseerd op de laatste inzichten op medisch, biochemisch en cosmetisch gebied. Ook de ervaring en feed-back door de schoonheidsspecialisten die werken met Medex worden meegenomen. Hierdoor zijn alle Medex-producten steeds het beste wat je kunt verlangen.”

Link naar website Medex
Wil je direct bij Medex producten bestellen? Klik dan op onderstaande link:
https://webshop.medex.eu/webshop.asp?webpage=home&dealer=935015b1-d353-49bf-b365-b84382f197b5 

Contact

Herenstraat 92 | 7776 AN Slagharen | telefoon 0523 858944 | info@marietperdaan.nl | open ma t/m vrij, ook ‘s avonds

© Copyright Mariët Perdaan 2016 | Designed by INConcept | Powered by Xonbu.com | Disclaimer